Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (7 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (6 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (10 år)
Mer info..
 

FLODBØLGEN I ASIA
Av    Søndag 2. januar 2005  Tilbake til Nyheter

DEN VERSTE KATASTROFE I VÅR TID Jordskjelvet i det Indiske hav har nå høstet mer enn 125.000 mennesker livet, det forferdelige antallet stiger hele tiden. Fortvilelsen er enorm. Ensomme gråtende barn leter fortvilet etter sine foreldre. Vi følger dramaet på TV-skjermen, vi gråter selv i fortvilelse i medfølelse med de som er rammet. Millioner er hjemløse og har mistet alt de hadde.

Vi i Trosgnisten har ved flere tilfeller vært på de rammede stedene i Thailand og på kysten av India. Det er vanskelig å sette seg inn i den skrekk disse menneskene måtte kjenne da de sprang for livet med flodbølgen hakk i hel. På noen sekunder ble deres liv slått i sønder. De som overlevde leter nå etter sine kjære.

Ett nødrop har kommet fra Trosgnistens søsterkirker i Syd-India gjennom vår leder David Prakasam. Han forteller om forsamlinger i kystområdet i Tamil Nadu. Mange av desse er enkle fiskere. Deres hjem er i ruiner. I disse områdene har mange mistet livet, bare på en plass over 5000.

Vi har til og med en søsterkirke på øy-gruppen Andaman ute i det Indiske hav. Telefon-forbindelsen dit er brutt. Lever noe av disse, eller har de blitt dradd ut i havet av monsterbølgene?

Vi har i dag sent ut en første katastrofehjelp for umiddelbar innsats. Gjennom den kan de raskt ordne med telt til hjemløse, tepper, mat, klær, medisin og ferskvann. Våre medarbeidere er på plass for å hjelpe de som er rammet uavhengig av religion og tro. Lengre frem planlegges hjelp til enkle hus for dem som er rammet.

Hjelpen må ut nå! For å raskt kunne hjelpe ber vi deg snarest sende inn ditt bidrag på vår konto 3630 208 3279 Mrk innbetalingen ”Katastofen i India”.

Kjære venn! Takk for at vi får regne med din hjelp og dine forbønner for dem som er rammet.

Kjell Bugge Halvorsen
Misjonsleder