Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (7 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (6 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (10 år)
Mer info..
 

Sadok Runezerva i Bergen
Av    Mandag 13. september 2004  Tilbake til Nyheter

Sadok på sightseeing i Bergen - på Akvariet - Bryggen -
Fløien - Ulrikken. Sadok kommer fra Rwanda og ønsket å se havet, og det fikk han bl.a. fra toppen av Ulrikken.
- 2 møter i Evangeliekirken - Arbeidsmøter og samtaler med TG ledelsen. Mandag 13.09 reiser han videre til Gurskøy og uken etter til Sverige.


Fra 8.-13.september 2004 hadde vi besøk av Sadok Runeserwa fra Rwanda. Han er 45 år gammel, gift og har 7 barn. Den yngste bare 2 ½ mnd gammel. Han er leder for Maranatha Mission of Rwanda og er pastor i menigheten i Kigali med 1000 medlemmer. Han har også vært med å reise 40 nye menigheter rundt om i Rwanda.
Sadok talte i Evangeliekirken fredag og søndags kveld. En ydmyk mann som lever med Gud. Mandag 13. september reiser han til Gurskøy hvor han skal ha møter i flere menigheter. Mandag 20.september reiser han til Sverige hvor han skal tale i enda flere menigheter.
Sadok startet opp arbeidet i Kigali med to tomme hender og en visjon fra Gud om at Guds kjærlighet skulle forene hjertene for de ulike grupperingene som har revet landet i filler, de siste årene. I 1994 startet en forferdelig krig som førte til at mer enn en million mennesker ble slaktet ned. Tilbake lå et skadeskutt land med utallige enker og foreldreløse barn i ytterste fortvilelse. Mødre som rømte fra sine sultne barn fordi de ikke kunne finne noe mat til dem. De orket ikke se dem lide. Foreldreløse barn som driver omkring i gatene og prøver å tigge til seg mat. Barn som dør av sult i rennesteinen. Sadok kom til landet i 1995 fordi Gud kalte ham dit. Nå leder han et stort humanitært arbeid som drives ut fra menigheten i Kigali. Mange enker, foreldreløse barn og gatebarn får hjelp gjennom deres innsats. Trosgnisten misjon underholder flere hundre barn spredt omkring i landet.
Behovene er mange i Rwanda. Vi arbeider nå med å sende inn en søknad til NORAD for å få bygget et senter i Kigali som skal bli til hjelp for enker, prostituerte som ønsker seg vekk fra gaten og fagopplæring av gatebarn for å hjelpe dem til ett bedre liv hvor de kan klare seg selv. Behovene er store og vi har behov for mange nye støttepartnere, spesielt for nye faddere til alle de fattige familiene vi har som venter på underhold. Se under ”Bli fadder”.