Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (7 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (6 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (9 år)
Mer info..
 

Nyheter

Julegaveaksjon 2016 - Tenn et lys for de fattige barna !

Julen er gavenes tid, også for våre fadderbarn. På barnehjem i India og Filippinene blir det vasket og pyntet.
På misjonsstasjonen Migori i Kenya er det tradisjon at de fattige blir invitert til fest med god mat, før alle får en julegave.  OGSÅ I ÅR  ønsker vi å kunne spre juleglede til fadderbarna og de fattigste - da trenger vi DITT bidrag !

Vi er derfor veldig takknemlig om du har anledning til å gi en julegave til de fattigste av de fattige.

Les mer...

Misjonsreise til Nepal og India

I midten av september drar misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen fra Trosgnisten Norge på misjonsreise sammen med Gøran Duveskog fra Trosgnisten Sverige til Nepal og India. Første stopp er til Nepal hvor de skal følge opp den store innsamlingsaksjonen til oppbyggingsarbeidet etter jordskjelvet våren 2015. I tillegg skal de følge opp den pågående byggingen av «Restoration center for girls – Nepal» et senter for hjelp til overgrepsutsatte jenter. Deretter drar de til Sør India for oppfølging av arbeidet i India og forkynnelse på en nasjonal lederkonferanse i Coimbatore. Konferansen markerer samtidig at det er 40 år siden arbeidet startet i vår søsterkirke India Pentecostal Assemblies. Trosgnisten er deres hovedparter og nå har arbeidet vokst til over 700 menigheter. I tillegg drives det et utstrakt sosial arbeid med fadderbarn og skoler.
Les mer...

Misjon og Israel i fokus

Helgen 12/3 - 13/3 får vi besøk av Gøran Duveskog og Mikael Järlestrand i Bergen . På lørdag er det Israelseminar i Fløenkirken med følgende aktuelle tema: "Hva sier det nye testamentet om Israel ?" "Krisen i Midt Østen – Gud har siste ordet" På søndag er det Misjonsfokus Kongo. Da er det formiddagsmøte i Sion Blomsterdalen og kveldsmøte i Evangeliekirken. Velkommen til møtene !

Rehabiliteringssenter for voldsutsatte kvinner i Kongo

 I Kongo pågår fortsatt en verdens verste kriser. Hundretusener av mennesker er til enhver tid på flukt. Mangel på rent vann og sanitærløsninger truer liv og helse. Barn rekrutteres av ulike grupperinger som barnesoldater. De isoleres fra samfunn og familie, og mister framtiden sin. Seksualisert vold, massevoldtekter og seksuelt slaveri brukes bevisst som våpen for å ydmyke, skremme og kontrollere motparten. For å hjelpe disse sårbare menneskene vil Trosgnisten bygge et «Rehabiliteringssenter». Her vil vi gi menneskelig og åndelig veiledning, men også betale for legebesøk og medisinsk hjelp.  Les mer...

Misjonsreise til Kenya - November 2015

I November deltar pastor og misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen på Trosgnistens Internasjonale konferanse på Migori i Kenya. Denne konferansen avholdes annethvert år og samler lederene for alle kirkene som er med i Trosgnistens arbeid. Dette arbeidet vokser og omfatter nå søster-menigheter i 12 land rundt omkring i verden og står i et menighetsfellesskap med 2.500 menigheter som totalt har over 200.000 medlemmer. Vi skal også følge opp prosjektet for Kjell Haugen Memorial Building på Migori + et større vannprosjekt i Tanzania. Bildet viser mursten som brukes til bygging av senteret på Migori. Kjell Bugge Halvorsen er sammen med leder for arbeidet John Abisai. Les mer...

NEPAL - Hjelpen når frem

Trosgnistens søsterorganisasjon i Nepal jobber med å dele ut nødhjelp til landsbyer som ligger på avsidesliggende steder. De har nylig vært i Dhading og delt ut hjelp til rundt 300 familier. For å nå frem til byen måtte de først bruke lastebiler, deretter esler og til slutt bære for hånd.

Teamet forteller om ødelagte hus, skoler og kirker. Mange har mistet venner og familie.
Folket et utrolig takknemlig for den livsviktige hjelpen.

 

Les mer...
Side: 1  2  3  ... 14  15  16