Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (7 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (6 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (9 år)
Mer info..
 

Nyheter

NØDROP FRA NEPAL! Humanitær katastrofe - hjelpen må ut nå !

Flere områder er totalt ødelagte. Tusener er døde. Nøden er ubeskrivelig. Titusener mangler mat, klær og tepper. Hus er ødelagte. Vi må hjelpe nå! Gi din gave i dag. Vi har flere søstermenigheter i området som er rammet og som kan dele ut hjelp omgående! Våre medarbeidere sender nødrop og ber oss om å støtte slik at de kan hjelpe barn og familier i nød. De siste nyhetsmeldingene bare bekrefter nøden og det store behovet for nødhjelp. Vi oppfordrer derfor inderlig – Hjelp oss nå ! Vi oppfordrer også kirker og menigheter om et ekstra offer. Giro: 3630.20.83279 Merk giroen: « Katastrofehjelp til Nepal» Les mer...

Flott testamentarisk gave til Trosgnisten

De var to flotte mennesker som levde nøkternt og enkelt, med et stort hjerte for andre. Han døde for noen år siden og hun døde i fjor. De hadde ingen barn og ingen arvinger. Da testamentet ble gjort kjent, viste det seg at alle deres verdier skulle deles på Trosgnisten Misjon, en annen misjonsorganisasjon og Evangeliekirken. Nå har vi oppfylt deres ønske og mer enn 2 millioner er fordelt til sosiale hjelpeprosjekter for barn i India, Kenya, Tanzania og Kongo. Videre blir det støtte til bygging av kirker i Kongo, Uganda og Tanzania. En stor takk til to som levde for andre.  Les mer...

Innsamlingsaksjon for Filippinene - 2013

Trosgnisten Misjon sin søsterorganisasjon som har mer enn 250 menigheter på Filippinene.  

Misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen var nylig sammen med lederen for arbeidet Mariluo Navarro. Hun kunne fortelle om dramatiske meldinger og desperate rop om hjelp. Trosgnisten har også mange fadderbarn på Filippinene, barnehjem, bibelskole og kirkebygg.

Trosgnisten har startet opp en nødhjelpsaksjon og vi kanaliserer vår hjelp ut gjennom sosialarbeidere og medarbeidere fra lokale kirker som kjenner behovene.
Les mer...

Nødhjelpsaksjon for Kongo - Nødrop om hjelp !

 
Igjen gråter Kongo og mange lider i den store flyktningekatastrofen som utspiller seg der.

M
er enn 500.000 mennesker er blitt drevet bort fra sine hjem i Østre delen av Kongo. Dette er en av de største humanitære katastrofene i verden, men den har nesten blitt glemt. De siste ukene har situasjonen blitt ytterligere forverret og nå begynner rapportene å komme ut i vestlige medier. Opprørsgruppen M23 har nylig inntatt Goma og nå har de satt kursen mot byen Bukavu. I følge FN har 100.000 mennesker blitt drevet på flukt den siste tiden.

Les mer...

Misjonskonferansen 2012

Helgen 17-18 november 2012 arrangerer vi vår årlige misjonskonferanse. Hovedtaler er Gøran Duveskog fra Trosgnisten misjon i Sverige. Frode Ljones fra Salt Bergenskirken leder lovsangen.

I tillegg får vi et spesielt besøk av Isha Paul. Hun er et tidligere fadderbarn som har fått hjelp gjennom Trosgnisten sin fadderhjelp. Hun vil fortelle om hva dette har betydd for henne.

Det blir følgende møter:

- Lørdag 17/11-12    kl. 19.00 i Evangeliekirken

- Søndag 18/11-12   kl. 11.00 i Pinsekirken Tabernaklet

- Søndag 18/11-12   kl. 18.00 i Evangeliekirken

 

VELKOMMEN TIL EN HELG MED MISJON OG GUDS ORD I FOKUS !

Les mer...

Misjonsreise til Kenya - november 2011

Denne måneden skal Trosgnisten’s samarbeidspartnere samles til inspirasjons- og utviklings-samling i Nairobi Kenya. Anne S og Kjell Bugge Halvorsen deltar fra Norge. Reisen blir fra 18/11 til 28/11. I tillegg til utviklingssamlingen skal vi besøke en av våre partnere som står ansvarlig for utdeling innsamlede midler til den store Sultkatastrofen. I tillegg skal vi besøke et spesielt prosjekt til en bestemor som har mistet alle sine barn i AIDS og har nå ansvar for ca. 40 barnebarn. Husk på oss i bønn på denne misjonsreisen !

Les mer...
Side: 1  2  3  4  ... 14  15  16