Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (5 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (5 år)
Mer info..
 
Tuyishime Brayani
Rwanda (3 år)
Mer info..
 

Nyheter

Nødhjelpsaksjon for Kongo - Nødrop om hjelp !

 
Igjen gråter Kongo og mange lider i den store flyktningekatastrofen som utspiller seg der.

M
er enn 500.000 mennesker er blitt drevet bort fra sine hjem i Østre delen av Kongo. Dette er en av de største humanitære katastrofene i verden, men den har nesten blitt glemt. De siste ukene har situasjonen blitt ytterligere forverret og nå begynner rapportene å komme ut i vestlige medier. Opprørsgruppen M23 har nylig inntatt Goma og nå har de satt kursen mot byen Bukavu. I følge FN har 100.000 mennesker blitt drevet på flukt den siste tiden.

Les mer...

Misjonskonferansen 2012

Helgen 17-18 november 2012 arrangerer vi vår årlige misjonskonferanse. Hovedtaler er Gøran Duveskog fra Trosgnisten misjon i Sverige. Frode Ljones fra Salt Bergenskirken leder lovsangen.

I tillegg får vi et spesielt besøk av Isha Paul. Hun er et tidligere fadderbarn som har fått hjelp gjennom Trosgnisten sin fadderhjelp. Hun vil fortelle om hva dette har betydd for henne.

Det blir følgende møter:

- Lørdag 17/11-12    kl. 19.00 i Evangeliekirken

- Søndag 18/11-12   kl. 11.00 i Pinsekirken Tabernaklet

- Søndag 18/11-12   kl. 18.00 i Evangeliekirken

 

VELKOMMEN TIL EN HELG MED MISJON OG GUDS ORD I FOKUS !

Les mer...

Misjonsreise til Kenya - november 2011

Denne måneden skal Trosgnisten’s samarbeidspartnere samles til inspirasjons- og utviklings-samling i Nairobi Kenya. Anne S og Kjell Bugge Halvorsen deltar fra Norge. Reisen blir fra 18/11 til 28/11. I tillegg til utviklingssamlingen skal vi besøke en av våre partnere som står ansvarlig for utdeling innsamlede midler til den store Sultkatastrofen. I tillegg skal vi besøke et spesielt prosjekt til en bestemor som har mistet alle sine barn i AIDS og har nå ansvar for ca. 40 barnebarn. Husk på oss i bønn på denne misjonsreisen !

Les mer...

Økning i fadderunderholdet til kr. 200 - fra 1/1-2012

Dagens underhold til fadderbarna på 175 kroner har stått uendret i syv år. Kostnadene stiger løpende i alle de land hvor vi underholder barn og vi ser at vi får mindre og mindre igjen for de pengene vi sender ut.

Vi har derfor besluttet å øke det månedlige fadderunderholdet til kr. 200. Dette vil gjelder fra 1/1-2012. Mange andre fadderaksjoner ligger på dette nivået og noen enda høyere.

Vi håper og tror at de aller fleste klarer å dekke inn disse 25 kronene ekstra pr. måned. Om du skulle ha spørsmål eller problemer med dette, så bare ta kontakt med oss.

Misjonskonferansen 2011

Fredag 21/10 til Søndag 23/10 arrangerer vi den årlige Trosgnistens Misjonskonferanse. I år har vi gleden av å få besøk av to herlige svenske brødre. Det er forkynner Gøran Duveskog og sangeren Mikael Järlestrand.

Møtene arrangeres i samarbeide med Evangeliekirken, Pinsekirken Tabernaklet og Sion i Blomsterdalen.

I tillegg til forkynnelse og sang, så vil det være fokus på misjonsbehov og rapporter fra misjonfeltene.

Ta med en venn og bli med denne helgen.

Sultkatastrofe i Kenya

Trosgnisten har jobbet i Turkana i over 25 år. Mennesker og husdyr sulter.

 

Vi har fått nødrop fra vår søsterkirke i Kenya. Østafrika er rammet av den verste tørken på mange tiår. Flyktinger flyr fra nabolandene til Kenya. Verdens største flyktingeleir ligger i nordre delen av Kenya. Trosgnisten Misjon har forskoler og en mengde kirker i Turkana området. Vi sender nå ut den første akutte hjelpen, men vi er i stort behov av mer penger.

 

 

Les mer...
Side: 1  2  3  4  ... 14  15  16