Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (6 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (6 år)
Mer info..
 
Olivier Niyodusenga
Rwanda (9 år)
Mer info..
 

Nyheter

Akutt behov: Nødhjelp Kongo

Akkurat nå pågår en enorm katastrofe rundt Bunia i østre Kongo på grensen til Uganda. Titusener har flyktet for livet fra landsbyer etter at opprørere slo til, brente byene og tok livet av de som flyktet. Skremmende scener og mange er merket for livet.
Nøden er fortsatt stor – mange flere venter på hjelp, men hjelpekassen vår er tom. Vi trenger derfor ekstra støtte og hjelp til disse hardt prøvede mennesker i nød.

Les mer...

Gaver til Trosgnisten - via Vipps

Alle våre faste støttepartnere gir sine faste gaver via bank og avtalegiro. Dette gir god oversikt og sikrer at gaven kommer frem til aktuelt barn, evangelist eller prosjekt.

I tillegg til dette har vi en del aksjoner for spesielle prosjekter eller nødhjelpsbehov. For denne type gave er det nå mulig gi gave via Vipps.

Da bruker du 
Trosgnisten Misjon # 518379 og merker det aktuelle prosjekt.  Les mer...

Rent vann til 70.000 i Tanzania

I mange utviklingsland er det fortsatt stor mangel på tilgang til rent vann. Når tilgangen på rent vann er dårlig, drikker man det vannet man finner. Dette gjør mennesker syke, og rammer barna spesielt hardt. Trosgnisten Norge har de siste to årene gjennomført et stort vannprosjekt i Tanzania. Det er gjort i samarbeid med vår partnerkirke Faith Mission of Tanzania, som har 130 menigheter over hele landet. Prosjektet har en ramme på 1 million og er blitt finansiert gjennom TV aksjonen som ble tildelt Kirkens Nødhjelp for noen år tilbake. Les mer...

TV Intervju - Forum I Dag Trosgnisten Misjon 30 år

I anledning Trosgnisten Norge sitt 30 års jubileum ble pastor og misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen intervjuet i programmet Forum I Dag som sendes på Visjon Norge. Programmet ligger på Youtube på følgende link: www.youtube.com/watch?v=E8OPur_KfU4 Les mer...

Trosgnisten Misjon - 30 års markering søndag 19/3-2017

I 2017 er det 30 år siden Trosgnisten Misjon ble etablert i Norge. Arbeidet er lokalisert i Evangeliekirken i Bergen. Vi markerer dette med en misjonsdag - søndag 19/3-17. 
Misjonssekretær Gøran Duveskog taler, misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen leder/informerer og Arvid Pettersen m/team leder i sang/lovsang. Velkommen til en misjonssøndag med tilbakeblikk og fokus fremover.
Les mer...

Julegaveaksjon 2016 - Tenn et lys for de fattige barna !

Julen er gavenes tid, også for våre fadderbarn. På barnehjem i India og Filippinene blir det vasket og pyntet.
På misjonsstasjonen Migori i Kenya er det tradisjon at de fattige blir invitert til fest med god mat, før alle får en julegave.  OGSÅ I ÅR  ønsker vi å kunne spre juleglede til fadderbarna og de fattigste - da trenger vi DITT bidrag !

Vi er derfor veldig takknemlig om du har anledning til å gi en julegave til de fattigste av de fattige.

Les mer...
Side: 1  2  3  ... 14  15  16