Bli fadder!

Vi har mange barn som venter på 'en hånd å holde i'.

Her ser du noen av barna – klikk på menypunktet 'Bli fadder', så får du frem informasjon om flere barn.

Irakoze King
Rwanda (5 år)
Mer info..
 
Paul Abhishek
India (5 år)
Mer info..
 
Tuyishime Brayani
Rwanda (3 år)
Mer info..
 

Nyheter

Rent vann til 70.000 i Tanzania

I mange utviklingsland er det fortsatt stor mangel på tilgang til rent vann. Når tilgangen på rent vann er dårlig, drikker man det vannet man finner. Dette gjør mennesker syke, og rammer barna spesielt hardt. Trosgnisten Norge har de siste to årene gjennomført et stort vannprosjekt i Tanzania. Det er gjort i samarbeid med vår partnerkirke Faith Mission of Tanzania, som har 130 menigheter over hele landet. Prosjektet har en ramme på 1 million og er blitt finansiert gjennom TV aksjonen som ble tildelt Kirkens Nødhjelp for noen år tilbake. Les mer...

TV Intervju - Forum I Dag Trosgnisten Misjon 30 år

I anledning Trosgnisten Norge sitt 30 års jubileum ble pastor og misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen intervjuet i programmet Forum I Dag som sendes på Visjon Norge. Programmet ligger på Youtube på følgende link: www.youtube.com/watch?v=E8OPur_KfU4 Les mer...

Trosgnisten Misjon - 30 års markering søndag 19/3-2017

I 2017 er det 30 år siden Trosgnisten Misjon ble etablert i Norge. Arbeidet er lokalisert i Evangeliekirken i Bergen. Vi markerer dette med en misjonsdag - søndag 19/3-17. 
Misjonssekretær Gøran Duveskog taler, misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen leder/informerer og Arvid Pettersen m/team leder i sang/lovsang. Velkommen til en misjonssøndag med tilbakeblikk og fokus fremover.
Les mer...

Julegaveaksjon 2016 - Tenn et lys for de fattige barna !

Julen er gavenes tid, også for våre fadderbarn. På barnehjem i India og Filippinene blir det vasket og pyntet.
På misjonsstasjonen Migori i Kenya er det tradisjon at de fattige blir invitert til fest med god mat, før alle får en julegave.  OGSÅ I ÅR  ønsker vi å kunne spre juleglede til fadderbarna og de fattigste - da trenger vi DITT bidrag !

Vi er derfor veldig takknemlig om du har anledning til å gi en julegave til de fattigste av de fattige.

Les mer...

Misjonsreise til Nepal og India

I midten av september drar misjonsleder Kjell Bugge Halvorsen fra Trosgnisten Norge på misjonsreise sammen med Gøran Duveskog fra Trosgnisten Sverige til Nepal og India. Første stopp er til Nepal hvor de skal følge opp den store innsamlingsaksjonen til oppbyggingsarbeidet etter jordskjelvet våren 2015. I tillegg skal de følge opp den pågående byggingen av «Restoration center for girls – Nepal» et senter for hjelp til overgrepsutsatte jenter. Deretter drar de til Sør India for oppfølging av arbeidet i India og forkynnelse på en nasjonal lederkonferanse i Coimbatore. Konferansen markerer samtidig at det er 40 år siden arbeidet startet i vår søsterkirke India Pentecostal Assemblies. Trosgnisten er deres hovedparter og nå har arbeidet vokst til over 700 menigheter. I tillegg drives det et utstrakt sosial arbeid med fadderbarn og skoler.
Les mer...

Misjon og Israel i fokus

Helgen 12/3 - 13/3 får vi besøk av Gøran Duveskog og Mikael Järlestrand i Bergen . På lørdag er det Israelseminar i Fløenkirken med følgende aktuelle tema: "Hva sier det nye testamentet om Israel ?" "Krisen i Midt Østen – Gud har siste ordet" På søndag er det Misjonsfokus Kongo. Da er det formiddagsmøte i Sion Blomsterdalen og kveldsmøte i Evangeliekirken. Velkommen til møtene !
Side: 1  2  3  ... 14  15  16